Εμείς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 2012 επιλέξαμε την αποκέντρωση αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη φροντιστηριακής εκπαίδευσης στις περιοχές της πόλης οι οποίες για χρόνια ήταν στο περιθώριο. Η επιλογή αυτή μας οδήγησε στη δημιουργία δύο φροντιστηρίων, στην Οβρυά και στην Εγλυκάδα.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και των παροχών των φροντιστηρίων Ιδιαίτερο είναι που μας καταξίωσε στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας και η επιτυχημένη παρουσία μας έδειξε τον δρόμο και σε άλλα φροντιστήρια να ακολουθήσουν. Κάτι που μόνο ευπρόσδεκτο είναι και γιατί η περιφέρεια δικαιούται ίσες ευκαιρίες και γιατί ο ανταγωνισμός θα μας κάνει καλύτερους.

 Είμαστε και θα παραμείνουμε ένα από τα πιο οργανωμένα φροντιστήρια της πόλης με αξιόλογες εκπαιδευτικές υπηρεσίες.  Στο στηρίζουμε την προσπάθεια των μαθητών μας προσαρμοσμένοι στην οικονομική κατάσταση των ημερών μας, κρατώντας όμως σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στη φιλοσοφία μας και στην αγάπη για τη δουλειά μας.

Γιατί επιλέγω Ιδιαίτερο;

Το σύνθημά μας «εδώ σπουδάζεις» εκφράζει τη διάθεσή μας να στηρίζουμε τους μαθητές μας αναγνωρίζοντας τις πραγματικές δυνατότητες του καθενός και προσαρμόζοντας τα προγράμματα σπουδών και τις μεθόδους διδασκαλίας στις ανάγκες τους προκειμένου να πετυχαίνουν επιδόσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από τις επιτυχίες μαθητών μας που κατέκτησαν ακόμη και πανελλαδικές πρωτιές στις σχολές στις οποίες εισήχθησαν.

  • Έμπειροι και εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου αποτελούν μόνιμους συνεργάτες μας, γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη συνέχεια στην εκπαιδευτική φιλοσοφία μας, και τους περιβάλλουμε με πλήρη εμπιστοσύνη.

Ομάδα καθηγητών

 
  • Βιβλία και έντυπο υλικό

Τα βιβλία του , που δίνονται δωρεάν στους μαθητές, περιέχουν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε μάθημα, το οποίο είναι κατάλληλο για την εμπέδωση της γνώσης και επεκτείνεται σε θέματα αυξημένης δυσκολίας, ανάλογης των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Το υλικό ενισχύεται με ψηφιοποιημένες σημειώσεις που συμπληρώνουν τους διδακτικούς στόχους. Η προετοιμασία των μαθητών βασίζεται ασφαλώς στο σχολικό βιβλίο. Όμως, δεν αρκούμαστε σε αυτό. Οι μαθητές μας αποκτούν τα βιβλία του φροντιστηρίου, τα οποία συμπληρώνουν το σχολικό και εμβαθύνουν στα γνωστικά αντικείμενα με αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας και με πλήθος ασκήσεων κλιμακούμενης δυσκολίας. Έτσι, οι μαθητές κατανοούν και αφομοιώνουν αποτελεσματικά

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός

Είμαστε το μοναδικό φροντιστήριο της πόλης που από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας εξασφαλίσαμε, εντελώς δωρεάν για τους μαθητές μας, τη μόνιμη συνεργασία με πιστοποιημένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, έχοντας αντιληφθεί την άγνοια και τη σύγχυση μαθητών και γονέων για τον χάρτη της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Ο Σύμβουλος εκτός των ψυχομετρικών τεστ ενημερώνει πλήρως τους μαθητές και τους γονείς για τις σχολές, τα προγράμματα σπουδών, τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τις επαγγελματικές προοπτικές τους, προκειμένου να κάνουν τις πιο εύστοχες επιλογές. Άλλωστε, η επιτυχία προϋποθέτει ισχυρό κίνητρο, την ύπαρξη στόχων, που φροντίζουμε να διαμορφώνουμε.

Η επιτυχία, όμως, καθορίζεται και από τις επιλογές στο μηχανογραφικό δελτίο. Γι’ αυτό ο Σύμβουλος επιμελείται, μετά από επαναλαμβανόμενες συναντήσεις με μαθητές και γονείς, τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Η υπηρεσία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού προσφέρεται, σε προσιτή τιμή, και σε μαθητές που δεν φοιτούν στο φροντιστήριο.

  • Συνεχής αξιολόγηση μαθητών και ενημέρωση γονέων.

Καθημερινά οι εκπαιδευτικοί αξιολογούν την παρουσία, τις επιδόσεις των μαθητών, ενώ στο τέλος κάθε μήνα προχωρούν σε μηνιαία αξιολόγηση, η οποία είναι διαθέσιμη για τους γονείς από τη γραμματεία του φροντιστηρίου. Επίσης, διενεργούνται τρεις κύκλοι διαγωνισμάτων (ο τελευταίος εφ’ όλης της ύλης, με συμμετοχή στα διαγωνίσματα προσομοίωσης των πανελλαδικών εξετάσεων όπου τα θέματα προέρχονται από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας), τα οποία είναι αυξημένης δυσκολίας, προκειμένου οι μαθητές να κατανοούν τις πραγματικές δυνατότητές τους και οι εκπαιδευτικοί να αντιλαμβάνονται που πρέπει να εστιάσουν τη διδασκαλία τους κατά τα επαναληπτικά μαθήματα.    

Η ενημέρωση γονέων ολοκληρώνεται και με δύο προγραμματισμένες συναντήσεις με όλους τους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους. Στόχος είναι όχι μόνο να έχουν μια πλήρη και κυρίως ειλικρινή εκτίμηση για την πορεία του μαθητή αλλά και σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς να διερευνήσουν τρόπους με τους οποίους θα ενδυναμωθεί η παρουσία του.

Κύλιση προς τα επάνω